16 mei 2014 Duurzaamheidsdag Paleiskwartier

08 mei

In mei 2014 viert het Paleiskwartier haar 20-jarig bestaan. Dat wordt oa op 16 mei gevierd tijdens de Duurzaamheidsdag.

 

Met de Dag van de duurzaamheid start op 16 mei een reeks van 4 dagen met festiviteiten in het Paleiskwartier . De wijk viert op 16, 17, 18 en 25 mei 2014 haar 20jarig bestaan met het evenement'Paleiskwartier 20 jaar Dichtbij' .

Dag van de duurzaamheid

Na een ontbijt met alle leiders van bedrijven en (onderwijs)instellingen in het Paleiskwartier, start de Dag van de duurzaamheid om 10.00 uur met de'Paleistour duurzame ontwikkeling'. Bedrijven zetten hun deuren open voor studenten, scholieren en medewerkers van andere bedrijven in het Paleiskwartier én voor alle stadsgenoten! Ze laten de bezoeker zien en horen hoe zij het thema in hun dagelijkse werk en hun producten en dienstverlening verweven. Nagenoeg alle bedrijven in het Paleiskwartier werken hieraan mee. Een unieke samenwerking!

Paleiskwartier Elektrisch biedt op deze dag alle Paleisbewoners en andere Bosschenaren de gelegenheid om kennis te maken met elektrisch rijden. Op het Leonardo da Vinciplein staat een Tesla Roadster om te bewonderen. En je kunt zelf ervaren hoe aangenaam een elektrische auto rijdt tijdens een proefrit in een Nissan Leaf.

Tussen 10 uur en 15 uur is iedereen welkom voor een proefrit.